субота, 21. април 2012.

NOVI ADVERTAJZING KNAJŽEVSKO-SRPSKOG TEATRA

BILBORD ZA PREMIJERU
Nova predstava koja se sprema u kragujevačkom Knjaževsko-srpskom teatru Jedan čovek, dvojica gazda po urnebesnom svetskom pozorišnom hitu Ričarda Bina a čija je premijera najavljena za 4. maj, reklamira se na sasvim nov, način u našem pozorištu.
Od juče, na zgradi teatra postavljen je bilbord sa natpisom: London, Njujork, Kragujevac a koji je osmislio poznati kragujevački likovni umetnik Goran Dimić koji već 20 godina živi i radi u Budimpešti.
Ovu urnebesnu komediju koja je veliki pozorišni hit na londonskom Vest endu i njujorškom Brodveju u kragujevačkom Knjaževsko-srpskom teatru režira Nebojša Bradić.
Engleski pozorišni kritičari nisu štedeli pohvale za Binov komad, proglasivši ga, između ostalog jednom od najsmešnijih i najzabavnijih produkcija ikada viđenih u istoriji teatra i punim repertoarskim pogotkom.
U predstavi igraju glumci kragujevačkog teatra: Vladan Živković, Sanja Matejić, Saša Pilipović, Miloš Krstović, Isidora Rajković, Aleksandar Milojević, Miodrag Pejković, Katarina Mitrović, Milić Jovanović, Ivan Vidosavljević, Nenad Vulević, Čedomir Štajn, Nikola Milojević, Marina Perić Stjanović i Petar Benčinom iz Beogradskog dramskog pozorišta.
Saradnici reditelja Nebojše Bradića su prevodilac Đorđe Krivokapić, scenograf Milivoje Štulović, kostimograf Jelena Janjatović, kompozitor Dragoslav Tanasković i Vera Obradović za scenski pokret.

Нема коментара: