петак, 28. децембар 2012.

PRAZNIČNO DRUŽENJE SA PRIJATELJIMA TEATRA

Novogodišnji koktel
decembar 2012. godine

U već prazničnoj atmosferi, u četvrtak, 27. decembra u foajeu Knjaževsko-srpskog teatra održan je novogodišnji i božićni koktel.
Povodom kraja ove izuzetno uspešne repertoarske i poslovne godine i u svečarskoj atmosferi nastupajućih praznika sa članovima kolektiva kragujevačkog pozorišta družili su se novinari, urednici rubrika kulture i čelni ljudi lokalnih medija, prijatelji teatra, predstavnici lokalne samouprave...
Nisu zaboravljeni ni penzioneri naše kuće, tako da su svečanom koktelu prisustvovale glumice Ljiljana Govedarević i Majda Gorinšek Đorđević, glumac Milan Đurđević i legenda kragujevačkog glumišta Ljubomir Ubavkić Pendula, kao i mnogi drugi
Ispred ansambla Knjaževsko-srpskog teatra okupljenima na koktelu se obratio V. D. direktora kragujevačkog pozorišta mr Vojo Lučić koji se kratkim i nadahnutim, prigodnim govorom, punim emocijama zahvalio svim prijateljima Teatra kao i novinarima koji su pratili i izveštavali o radu pozorišta tokom ove godine, jedne od najuspešnijih u njegovoj istoriji i informisao goste o planovima kuće za narednu godinu.
Da sve protekne u sjajnoj i opuštenoj, prijateljskoj atmosferi, dodatno se za goste Teatra ali i domaćine pobrinuo muzički dvojac Fića i Gaja.
Srećna Nova godina i božićni praznici. Živeli!

Нема коментара: